Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Slayer și Rob Zombie pornesc în turneu împreună!

Slayer si Rob Zombie au hotărât să pornească împreună într-un turneu pe continentul american. Hell On Earth, pe numele său, turneul cuprinde 16 concerte și se va desfășura în perioada... Continuare »
Slayer

Slayer si Rob Zombie au hotărât să pornească împreună într-un turneu pe continentul american. Hell On Earth, pe numele său, turneul cuprinde 16 concerte și se va desfășura în perioada iulie-august 2011.

CSlayerele două trupe de rock au mai împărțit aceeași scenă în 1999 cu ocazia Ozzfest.

Rob Zombie a declarat: "Combinația asta promite distrugere totală pe scenă și în afara ei. Serios, puteți cere mai mult Iad de atât? Vă spun eu că nu.".

Slayer va participa înainte de Hell on Earth Tour la evenimentul The Big Four din California, de pe 23 aprilie unde vor urca pe aceeași scenă cu Metallica, Anthrax și Megadeath.

Citește mai multe despre Rob ZombieSlayer
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aerosmith lansează album de balade!

Americanii de la Aerosmith vor lansa pe 10 mai 2011 compilația de balade intitulată "Though Love: Best of The Ballads"....

Închide