Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Shakira implicată în activităţi filantropice!

Publicat

pe

Shakira
Shakira

ShakiraPrin intermediul Barefoot Foundation, fundaţia sa de caritate, Shakira dezvoltă proiectul "Cartagena de Indias School" prin care susţine construcţia unei şcoli destinată unei comunităţi cu 1500 de copii din Columbia, ţara sa natală.

Pe lângă activităţile filantropice, cântăreaţă de origine latină îşi continuă şi turneul The Sun Come Out, eveniment cu ocazia căruia va concerta şi la Bucureşti pe 7 mai în Piaţa Constituţiei.

Printre proiectele sale de binefacere se numără donaţia de 400.000 $ pentru reconstrucţia unei scoli din Port-au-Price (Haiti), avariată de cutremurul din 2010 şi participarea alături de alte staruri la realizarea albumului “Cantece pentru Japonia” ale cărui încasări vor fi oferite în sprijinul victimelor din Japonia.

Shakira a primit un titlu onorific oferit de Harvard Foundation pentru activităţile ei filantropice, devenind Artistul Anului 2011. Cântăreaţa a fost onorată cu distincţia pe care în trecut a primit-o şi Matt Damon, Salma Hayek, Will Smith şi Sharon Stone.

Shakira va cânta în primăvara aceasta în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, eveniment organizat de Emagic.

Biletele la concert costă: golden vip (loc pe)-380 de lei, vip(cu loc)- 280 lei, gazon A- 180 lei şi gazon B- 120 de lei şi se găsesc online, pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, la magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi The Ark.

Trending