Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Se deschide o nouă expoziție dedicată lui David Bowie

David Bowie devine din nou subiectul unei expoziții ce va avea loc la Muzeul de Artă și Design din New York. Aceasta se va intitula ”David Bowie, Artist” și va... Continuare »
David Bowie

David Bowie

David BowieDavid Bowie devine din nou subiectul unei expoziții ce va avea loc la Muzeul de Artă și Design din New York.

Aceasta se va intitula ”David Bowie, Artist” și va fi deschisă pentru public începând cu data de nouă mai, până pe 15 iulie.

Expoziția vrea să prezinte întreaga activitate artistică a lui David Bowie care a reușit să realizeze adevărate spectacole de rock, combinate cu arta teatrală avangardistă.

În plus, Bowie s-a implicat în numeroase proiecte de teatru și cinematografice, ce vor fi incluse în expoziție.

Mai multe detalii: madmuseum.org/series/david-bowie-artist

Citește mai multe despre David Bowie
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Înregistrări cu Pearl Jam vechi de 20 de ani (Video)

Cei de la Pearl Jam se pregătesc să celebreze în această vară 20 de ani de activitate muzicală. Pentru a...

Închide