Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Se anulează concertul Bryan Ferry la București?

Cu mai puțin de o lună înaintea concertului pe care urmează să-l susțină în România, Bryan Ferry a fost internat de urgență în spital primind calificativul "grav bolnav". Purtătorul său... Continuare »
Bryan-Ferry

Bryan-FerryCu mai puțin de o lună înaintea concertului pe care urmează să-l susțină în România, Bryan Ferry a fost internat de urgență în spital primind calificativul "grav bolnav".

Purtătorul său de cuvânt a negat faptul cum că artistul ar fi suferit un atac de cord, declarând că a făcut doar niște teste ca masură de precauție. "Bryan s-a simțit rău în ultimul timp, și a hotărât ca cel mai bine e să fie examinat de medici. Suntem foarte îngrijorați pentru el..."

Ferry are pe agendă o serie de concerte pe parcursul verii, inclusiv apariții la Thetford Forest şi la Festivalul Hop Farm.

Cântărețul este așteptat la Sala Palatului pe 1 mai pentru un recital de promovare al albumului "Olympia", material lansat în toamna anului trecut.

Până acum nu a existat nici un comentariu pentru a stabili dacă aceste date vor fi sau nu afectate.

Citește mai multe despre Bryan Ferry
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Talihina Sky: The Story Of Kings of Leon, trailer!(video)

Kings of Leon a dezvăluit un trailer al viitorului lor documentar "Talihina Sky: The Story Of Kings of Leon". Filmul...

Închide