Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Roger Sanchez mixează la B'Estfest 2011!

Publicat

pe

roger-sancez
roger-sancez

roger-sancezRoger Sanchez, cel mai proaspăt nume de pe afișul B’Estfest 2011 va mixa pe 1 iulie în prima zi de festival.

În 20 de ani de carieră, Roger Sanchez se laudă cu 23 de albume și compilații, 18 single-uri, 28 de remixuri, un premiu Grammy și o emisiune la radio cu peste 12 milioane de ascultători pe ediție.

Sanchez a renunțat în 1987 la cariera în arhitectură și s-a dedicat muzicii din spatele platanelor: „Pentru o perioadă de timp am încercat să le împac pe amândouă, dar pot spune că muzica a fost cea care m-a atins mai adânc”, a declarat Roger.

La sfârșitul anilor 90 se mută în Ibiza și la scurt timp devine unul dintre cei mai apreciați DJ ai momentului. Piese ca „Another Chance”, "You Can't Change Me", "Nothing 2 Prove", "Turn On The Music" sau "Lost" și nenumărate remixuri i-au adus celebritatea, iar în 2003, munca sa a fost răsplătită cu un Grammy pentru remixul piesei „Hella Good” a trupei No Doubt.

De-a lungul timpului Roger Sanchez a colaborat nume mari ale muzicii internaționale, printre care: Michael Jackson, Jamiroquai, Daft Punk, Lenny Kravitz, Garbage, Alicia Keys, Anastacia, Kylie, Madonna, Depeche Mode, Brandon Flowers sau Robbie Williams.

În această vară Roger Sanchez se alatură celor de la Skunk Anansie, Mika, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum, House of Pain și Hadouken! în programul B’Estfest 2011.

Biletele pentru această ediție sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, The Ark și pe www.myticket.ro.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Trending