Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Opeth și Katatonia concertează la București!

Începutul de vară aduce rockerilor înfocaţi din România veşti bune, Opeth şi Katatonia, două dintre cele mai importante trupe suedeze de gen vor concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe... Continuare »
Opeth

OpethÎnceputul de vară aduce rockerilor înfocaţi din România veşti bune, Opeth şi Katatonia, două dintre cele mai importante trupe suedeze de gen vor concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 5 iunie 2011.

Opeth a fost înfiinţată în 1990 la iniţiativa lui Mikael Åkerfeldt (solistul trupei).

Stilul trupei înglobează influențe de death metal, însă în unele piese se simt și accente de folk, blues, sau jazz.

Opeth și-a adjudecat un premiu Grammy pentru “Cea mai bună prestaţie Hard Rock” din Suedia şi are la activ 9 albume de studio. Cu toate că “Deliverance” (2002), “Damnation” (2003) şi “Ghost Reveries” (2005) au obţinut clasări în Billboard 200, succesul în Statele Unite a venit abia după lansarea “Watershed” în 2008.

Katatonia are în spate o carieră de peste două decenii. A apărut tot în Stockholm şi a reuşit să atragă simpatia publicului încă de la primele apariții graţie stilului său cu accente tot mai puternice de gothic şi alternative metal. “The Great Cold Distance” (2006), al şaptelea disc al trupei le-a adus succesul peste ocean, fiind primit foarte bine atât de fani cât și de critici.

Preţul biletelor până la 30 aprilie 2011: Tribune: 130 lei; În faţa scenei: 110 lei;
Preţul biletelor achiziţionate între 1 mai şi 4 iunie 2011: Tribune: 150 lei; În faţa scenei: 130 lei
Preţul biletelor pe 5 iunie 2011: Tribune: 170 lei; În faţa scenei: 150 lei

De asemena s-a pus în vânzare un număr limitat de bilete promoţionale “Rock 6-Pack”, care permite accesul unui grup de 6 persoane (la preţul de 5 persoane), precum şi 6 beri gratis. Preţul biletului este de 550 lei, oferta fiind limitată la 100 de bucăţi. Promoţia se adresează persoanelor care au împlinită vârsta de 18 ani la data concertului.

Citește mai multe despre KatatoniaOpeth
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyonce a lansat Girls (Who Run The World)

Aşteptarea a luat sfârşit, Beyonce a lansat oficial single-ul "Girls (Who Run The World)". "Girls (Cine Run The World)" este...

Închide