Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Omul cu Șobolani lansează albumul "Retro" în scop umanitar!

Publicat

pe

OCS
OCS

OCSOmul cu Șobolani se pregătește de o nouă lansare. În toamna aceasta va oferi fanilor primul album de cover-uri din carieră. Intitulat sugestiv "Retro", noul material cuprinde melodii românești reînterpretate într-o manieră originală de către Omul cu Șobolani.

Un prim single extras de pe acest album este "Pseudofabula", un cover după cea mai cunoscută melodie a celor de la Roșu și Negru.

“Am lucrat la piesă gândindu-ne la cum am fi cântat Pseudofabula dacă era melodia noastră. Pentru noi Pseudofabula este un cântec despre cum să treci peste frică pentru a trăi fericit. Asta e o temă care ne interesează. Și nu doar pe noi. După 7 albume și 13 ani de cântat, simțeam nevoia de o provocare. Ceva din care să învățăm mai multe despre noi. Nu cred că am fi reușit să cântăm piesele de pe Retro în variantele lor originale. N-ai cum să fii Baniciu, Covaci sau Kurt Cobain. Ai doar luxul de încerca să fii tu însuți.”

Toate fondurile obținute de OCS din vânzarea noului disc vor fi oferite unor asociații ce au ca scop ajutarea artiștilor români care au ieșit din activitate.

"E modul nostru de a le mulțumi unor oameni pe care nu i-am cunoscut personal dar pe care îi apreciem.", spun membrii OCS.

Retro este un album cu piese celebre românești reînterpretate de Omul cu Șobolani care va apărea pe piață în toamna lui 2011 și va fi distribuit în România exclusiv de A&A Records.

OCS- Pseudofabula

Trending