Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

O lună până la concertul Shakirei!

Publicat

pe

shakira
shakira

shakiraO lună de zile ne mai desparte de concertul Shakirei la București. Fanii care încă nu au apucat să-și achiziționeze bilete trebuie să se grăbească dacă vor să mai prindă un loc aproape de scenă!

Shakira vine pentru a doua oară în România pe data de 7 mai, în cadrul turneului mondial "The Sun Comes Out", pentru o reprezențatie live în Piața Costituției.

Biletele de la prima categorie este aproape sold-out! Zona Golden VIP (lângă scenă), a fost și cea mai dorită, sectoarele A și B fiind vândute integral în primele trei zile, urmate de C, D și E în doar o săptămână! După Golden VIP, biletele din Gazon A sunt următoarele cele mai "vânate" de fanii cântăreței de origine latină, această categoria urmând a fi cel mai probabil epuizată cu mult înainte de data concertului.

Tichetele pentru eveniment se găsesc online pe www.myticket.ro și în rețeaua magazinelor Diverta, la magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului și The Ark. În prezent mai sunt disponibile bilete la: Golden Vip (cu loc) - 380 lei, Vip (cu loc)- 280 lei , gazon A - 180 lei și gazon B - 120 de lei.

Trending