Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noi informații despre B'Estfest 2011!

Publicat

pe

bestfest
bestfest

bestfestOrganizatorii B’Estfest au dat astăzi noi detalii despre festivalul ce urmează să se desfășoare în perioada 1-3 iulie 2011.

Nici un nume nou nu a fost anuțat în line-up, însă ni s-a comunicat faptul că în afară de concerte, Emagic pregătește o mulțime de atracții pentru cele trei zile de B’estfest, printre care o zonă de sport, un mini-parc de distracții și o zonă lounge pe malul apei.

Evenimentul vine anul acesta cu o premieră, și anume mutarea locației de pe betoanele din centrul orașului în natură, într-o zonă din Pipera Tunari.

Din mutarea în natură rezultă un lucru foarte bun, și anume că show-urile nu se vor termina la ora 23, ci se vor întinde până mai târziu în noapte.

Spațiul de desfășurare oferă pentru distracție peste 20 de hectare de spatiu verde, pe malul lacului, iar cei ce doresc să campeze acolo au la dispoziție facilități utile: dușuri, magazine și securitatea perimetrului cu corturi.

O altă noutate a acestei ediții este gratuitatea intrării pentru copii de până în 12 ani însoțiți de un adult.

Elevii și studenții primesc 50% reducere la bilete dacă vin cu gașca de prieteni (cel puțin zece). Mai multe detalii găsești aici: infomusic.ro/2011/04/planurile-bestfest-2011-bilete-la-pret-redus/

Problema transportului a fost și ea rezolvată, accesul din București se va face cu linii de transport dedicate, care vor pleca din Piața Unirii și din Piața Romană. Vor exista și mașini pentru întoarcerea în Capitală ce vor circula inclusiv noaptea, la intervale regulate de timp.

"Schimbările pe care le aduce ediția de anul acesta a festivalului sunt menite să ofere fanilor libertatea pe care ne-o dorim toți, în ideea în care un festival de muzică înseamnă mai mult decât o înșiruire de concerte, este o adevărată experiență ce trebuie trăită și asimilată ca atare.” (Laura Coroianu)

Trending