Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Papa Roach, Therapy, Sabaton și Heatbreed la Rock The City!

Spiritele sunt încinse de organizatorii Rock The City. Papa Roach, Therapy, Sabaton și Heatbreed se alătură celor de la Judas Priest, WhiteSnake, Prodigy și Mike and The Mechanics pe afișul... Continuare »
Papa-Roach

Papa-RoachSpiritele sunt încinse de organizatorii Rock The City. Papa Roach, Therapy, Sabaton și Heatbreed se alătură celor de la Judas Priest, WhiteSnake, Prodigy și Mike and The Mechanics pe afișul festivalului.

Festivalul Rock the City va avea loc în perioada 1-3 iulie la București pe scenele amplasate în cadrul Romexpo.

"Rock the City 2011 este un proiect ambiţios, un festival care aduce în România cele mai bune trupe ale rock-ului", declara Marcel Avram în conferinţa de presă organizată cu prilejul lansării ediţiei de anul acesta a Rock The City.

Denise Săndulescu, General Manager D&D East Entertainment, a anunțat că până în luna iunie, se va dezvălui întreg line-up-ul evenimentului: "Suntem fericiţi că aceşti artişti concertează în România, chiar vom avea o premieră, Papa Roach va fi pentru prima dată în România şi va reprezenta o onoare pentru noi să putem fi amfitrionii acestei ediţii incendiare".

Citește mai multe despre HeatbreedPapa RoachSabatonTherapy?
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Statuie ridicată în memoria lui Kurt Cobain!

Memoria cântărețului Kurt Cobain (Nirvana) a fost cinstită prin ridicarea unei statui tribut în Aberdeen, Washington, oraşul său natal. Monumentul,...

Închide