Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mika la B’estfest 2011!

Publicat

pe

mika
mika

mikaFestivalul B’estfest 2011 a primit o nouă confirmare în line-up. Mika este cel care se alătură celor de la Skunk Anansie, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum, House of Pain și Hadouken! pe afișul celei de-a patra ediții.

B’estfest revine după un an de pauză în perioada 1-3 iulie 2011, într-o locație din zona Pipera-Tunari.

Mika a devenit faimos după ce piesele “Relax Take It Easy” (2006) și “Grace Kelly” (2007) au ajuns number one în topurile din Marea Britanie.

“Life in Cartoon Motion”( 2007), albumul său de debut i-a adus, pe lângă un număr foarte mare de fani și aprecierile criticilor, care l-au comparat cu artiști precum Freddie Mercury, Scissor Sisters, Elton John, Robbie Williams sau David Bowie.

Albumul s-a vândut în peste 5,6 milioane de copii în lume, Mika primind astfel premiul BRIT pentru “Best British Breakthrough Artist” și o nominalizare la premiile Grammy.

“The Boy Who Knew Too Much” apărut în 2008, aduce single-ul “We Are Golden” care debutează pe locul 4 în clasamentul britanic.

În prezent, Mika lucrează la un nou album, despre care se cunoaște doar că va fi lansat în 2011 și că va fi diferit față de discurile anterioare.

Mika va concerta în a doua zi de B’estfest alături de Asian Dub Foundation și LAMB.

Biletele pentru eveniment sunt  disponibile la prețurile de 125 (o zi), 265 (abonamentul de 3 zile) și 15 lei voucherul pentru acces în camping, urmând ca în zilele de festival, prețurile să fie de 150 lei (o zi), 285 lei (abonament) și 15 lei pentru camping.

Trending