Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Mary J Blige lansează album inspirat din viață!

Mary-j-blige

Mary-j-bligeUn nou material semnat Mary J. Blige va apărea pe piața muzicală din Statele Unite pe 20 septembrie anul acesta.

Intitulat "My Life II, The Journey Continues", albumul este produs în parteneriat cu Kanye West, Swizz Beatz şi Stargate și este considerat a fi continuarea albumului "My Life" lansat în 1994.

Despre al zecelea album de studio al său, Mary J Blige afirmă: "Acest album este o reflectare asupra vieţii oamenilor din jurul meu".

Marjy J Blige which features P Diddy and Lil Wayne- Someone To Love Me (Naked)

Citește mai multe despre Kanye WestMary J Blige
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
My Morning Jacket lansează disc nou!

Rockerii americani de la  My Morning Jacket au dezvăluit presei că  6 iunie 2011 este data de lansare a albumului...

Închide