Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Literal video: Smashing Pumpkins - Zero

  Smashing Pumpkins - Zero Atmosfera de carnaval din videoclip a fost bine pusă în valoare de versurile perfect corelate cu imaginea, per total un literal video ce merită toată... Continuare »
Smashing Pumpkins

Smashing Pumpkins 

Smashing Pumpkins - Zero

Atmosfera de carnaval din videoclip a fost bine pusă în valoare de versurile perfect corelate cu imaginea, per total un literal video ce merită toată stima. Felicitări realizatorilor.

Al treilea extras pe single de pe discul “Mellon Collie and the Infinite Sadness” lansat de americani în octombrie 1995 via Virgin Records, "Zero" a fost scrisă de Billy Corgan, chitaristul trupei, şi a fost prima melodie înregistrată pentru Mellon Collie. Ce o diferenţiază şi o face specială sunt riff-ul de chitară şi drum-ul renumit al bateristului Jimmy Chamberlin, drum ce a clasat piesa pe locul 238 la categoria "the greatest rock drum performance” în topul întocmit de site-ul digitaldreamdoor.com.

Întoarce-te la clasamentul nostru de "literal videos", pentru a vota și vedea mai multe clipuri parodiate.

Citește mai multe despre Smashing Pumpkins
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Literal video: R.E.M.- Losing My Religion

R.E.M. - Losing my religion Un literal video al cărui umor este datorat de montajul foarte reuşit al versurilor pe...

Închide