Urmărește-ne în Social Media

Literal video

Literal video: Oasis - Wonderwall

Publicat

pe

oasis
oasis

oasis

Oasis - Wonderwall

Un videoclip aparent fără poveste, în care membrii tupei au diferite activităţi care mai de care mai banale, este colorat şi făcut haios de nişte oameni pricepuţi. Versurile descriu perfect imiginile, iar vocea interpretului este chiar bună.

 

Scrisă de Noel Gallagher pentru prietena lui (acum fosta soţie), Meg Matthews, "Wonderwall" a făcut un lucru pe care multe trupe britanice de rock nu l-au reuşit, şi anume să zguduie America.

Inclusă pe "(What’s The Story)Morning Glory?" discul din 1995, Wonderwall este melodia ce a ridicat trupa Oasis în rândul greilor din rock-ul-alternativ, iar Noel Gallagher a câştigat respectul întregii lumi pentru măiestria de care a dat dovadă atunci când a compus-o.

La început Liam Gallagher a catalogat piesa ca fiind banală, însă a cântat-o, şi bine a făcut, deoarece datorită ei este şi acum considerat de multă lume solistul deceniului.

Oasis a avut o mulţime de momente strălucitoare, însă "Wonderwall", piesa care le-a adus faima în întreaga lume, este de departe cel mai strălucitor.

Întoarce-te la clasamentul nostru de "literal videos", pentru a vota și vedea mai multe clipuri parodiate.

Trending