Urmărește-ne în Social Media

Literal video

Literal video: Beck- Loser

Publicat

pe

beck
beck

beck

Beck - Loser

Realizatorii acestui literal video au dat dovadă de foarte multă inspiraţie cand l-au creat. Rezultatul este unul extrem de amuzant graţie pe de o parte originalităţii celor care au compus vesurile şi pe de altă parte videoclipului lui beck care abundă în momente numai bune pentru parodiat.

 

"Loser" a fost inclusă pe albumul Mellow Gold lansat în 1994. Melodia scrisă de Beck şi înregistrată în colaborare cu producătorii Stephenson Carl şi Tom Rothrock, a fost lansat iniţial sub egida unei case de discuri independente pe un vinil apărut pe 8 martie 1993.

Încă de atunci, "Loser", a primit difuzări frecvente la posturile de radio de rock din America, popularitate ce i-a adus lui Beck un contract cu Geffen Records- filială a DGC Records. După re-lansarea sub DGC, piesa a ajuns în aprilie 1994 pe locul 10 în Billboard Hot 100.

De asemenea a fost clasată pe locul 200 în Rolling Stone's The 500 Greatest Songs of All Time, iar în septembrie 2010 Pitchfork Media a inclus-o pe locul 9 în Top 200 Tracks of the 90s.

Întoarce-te la clasamentul nostru de "literal videos", pentru a vota și vedea mai multe clipuri parodiate.

Trending