Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Jon Bon Jovi a fondat un adăpost

Jon Bon Jovi continuă să se implice în proiecte caritabile, iar ultima noutate este inaugurarea unui adăpost pentru cei fără locuință, în Philadelphia. Ridicarea adăpostului a fost sponsorizată de fundația... Continuare »
Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi continuă să se implice în proiecte caritabile, iar ultima noutate este inaugurarea unui adăpost pentru cei fără locuință, în Philadelphia. Ridicarea adăpostului a fost sponsorizată de fundația artistului, Jon Bon Jovi Soul Foundation, care a investit în acest proiect 3 milioane de dolari.

Dar, Jon Bon Jovi nu se oprește aici cu activitățiile caritabile și vrea să construiască un restaurant pentru comunitatea din New Jersey, unde oamenii vor putea să mănânce exact cât își permit. În cazul în care nu au bani, clienții pot lucra voluntar în bucătărie pentru a-și câștiga masa.

Astfel de restaurante mai există în Denver și Salt Lake City, însă pentru a putea începe să construiască localul, artistul trebuie să primească o aprobare oficială.

Citește mai multe despre Jon Bon Jovi
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Z.O.B. își serbează majoratul!

Z.O.B., una dintre cele mai vechi formații de punk-rock ale României implinește 18 ani de activitate muzicală. Aniversarea majoratului va...

Închide