Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Solistul The Cure, Robert SmithPoze concert The Cure în Piața Constituției din București pe 22 iulie 2019 INFO CONCERT:
Creative Fest 2019
Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Înregistrări cu Pearl Jam vechi de 20 de ani (Video)

Cei de la Pearl Jam se pregătesc să celebreze în această vară 20 de ani de activitate muzicală. Pentru a marca acest eveniment trupa a anunțat că pregătește o serie... Continuare »
pearl-jam

pearl-jamCei de la Pearl Jam se pregătesc să celebreze în această vară 20 de ani de activitate muzicală. Pentru a marca acest eveniment trupa a anunțat că pregătește o serie de suprize pentru fani, care au început să apară.

Astfel, formația a postat un filmuleț, pe care îl puteți viziona  mai jos, ce conține imagini din perioada în care grupul abia se formase. Înregistrarea suprinde exact momentul în care membrii formației discutau schimbarea numelui inițial, Mookie Blaylock în Pearl Jam.

În plus, se speculează faptul că această înregistrare reprezintă un fragment dintr-un documentar despre Pearl Jam ce ar putea avea premiera în luna septembrie.

Citește mai multe despre Pearl Jam
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete reduse la concertul lui Enrico Macias

Admiratorii lui Enrico Macias au parte de o surpriză foarte plăcută în această perioadă. Cei care încă nu și-au achiziționat...

Închide