Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

IAMX și Monarchy la Beck’sperience 2011

Publicat

pe

Beck’sperience
Beck’sperience

Beck’sperienceEdiția din acest an a evenimentului Beck’sperience îi aduce la București pe cei de la IAMX. Alături de ei, pe scena de la Romexpo vor interpreta şi australienii de la Monarchy.

Concertele sunt programate pentru data de 4 iunie, cu începere de la ora 19.00.

Proiectul IAMX a fost iniţiat de Chris Corner, fost membru Sneaker Pimps. În cei 7 ani de carieră, formaţia britanică a câştigat numeroși fani printre iubitorii de alternativ music. Concertele lor sunt considerate adevărate “evenimente”, deoarece prestaţiile lor reușesc de fiecare dată să uimească publicul. în țara noastră, britanicii de la IAMX au mai concertat și în 2009 la Fratelli Studios.

Deşi sunt de origine australiană, Ra Black şi Andrew Armstrong au înființat proiectul Monarchy la Londra. În 2010 și-au lansat albumul de debut într-o manieră unică, fiind prima trupă ce concertează “în spaţiu”, show-ul lor fiind transmis live în spaţiu de la Cape Canaveral, Florida.

Accesul la concert se va face gratuit, pe baza invitaţiilor nominale downloadate de pe site-ul www.becks.ro, începând cu 1 mai 2011.

Trending