Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Goran Bregovic semnează coloana sonoră pentru filmul lui Dan Chișu!

Publicat

pe

goran-bregovic
goran-bregovic

goran-bregovicGoran Bregovic va compune muzica pentru "Ursul", cel mai nou film regizat de Dan Chișu, care va ajunge în cinematografe la începutul lui mai.

„Cu mult timp în urmă i-am promis prietenului meu Dan Chisu că îi voi scrie muzica pentru un film. Chiar dacă îi promisesem nu eram convins că el va face filmul, deoarece are foarte multe planuri și, la fel ca mine, nu le poate realiza pe toate. Dar iată, acest film e gata și sunt fericit că am făcut parte din acest proiect”, a declarat Bregovic.

Ursul este un road-movie plasat în România anilor '90. Circul de Stat are un nou director ce încearcă să rezolve problemele financiare de care instituţia se lovește prin vânzarea singurului urs, bătrân şi pe moarte, unui vânător german. Însă, din dragostea pentru animal, artiştii circului se opun deciziei directorului şi îl urmăresc până în locul unde urma să se facă schimbul.

Aventurile neprevăzute prin care trec ursul, angajaţii circului şi toţi cei ce le ies în cale fac din "Ursul" comedia anului 2011 în România.

"Ursul" -trailer

Trending