Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Eminem şi Royce Da 5'9'' din nou "Bad Meets Evil"

Rapperi celebri și foşti colaboratori, Eminem şi Royce Da 5'9'', vor lansa o a doua colaborare ca "Bad Meets Evil", în această vară, 14 iunie. "Nuttin' to Do" apărut în... Continuare »

Bad-Meets-EvilRapperi celebri și foşti colaboratori, Eminem şi Royce Da 5'9'', vor lansa o a doua colaborare ca "Bad Meets Evil", în această vară, 14 iunie.

"Nuttin' to Do" apărut în 1999 este primul proiect în formula "Bad Meets Evil" (Royce ca Bad şi Eminem ca Evil) semnat de cei doi rapperi americani.

La mai mult de 10 ani de la acest proiect, iată că artiștii originari din Detroit și-au reluat colaborarea și înregistreză din nou împreună.

Titlul noului material nu a fost încă anunțat, însă va fi lansat sub egida Shady/Interscope Records şi este produs în parteneriat cu Mobb Deep's Havoc, DJ Khalil, Bangladesh și D-12's Mr. Porter.

Eminem este finalist în 16 categorii la Billboard Music Awards 2011, printre care Top Billboard 200 Artist, Top Artist, Top Male Artist și Top Rap Artist.

Citește mai multe despre Eminem
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings of Leon pleacă în turneu!

Kings of Leon pornește vara aceasta truneul prin care promovează "Come Around Sundown", cel de-al cincilea material discografic din carieră....

Închide