Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Eminem şi Royce Da 5'9'' din nou "Bad Meets Evil"

Bad-Meets-EvilRapperi celebri și foşti colaboratori, Eminem şi Royce Da 5'9'', vor lansa o a doua colaborare ca "Bad Meets Evil", în această vară, 14 iunie.

"Nuttin' to Do" apărut în 1999 este primul proiect în formula "Bad Meets Evil" (Royce ca Bad şi Eminem ca Evil) semnat de cei doi rapperi americani.

La mai mult de 10 ani de la acest proiect, iată că artiștii originari din Detroit și-au reluat colaborarea și înregistreză din nou împreună.

Titlul noului material nu a fost încă anunțat, însă va fi lansat sub egida Shady/Interscope Records şi este produs în parteneriat cu Mobb Deep's Havoc, DJ Khalil, Bangladesh și D-12's Mr. Porter.

Eminem este finalist în 16 categorii la Billboard Music Awards 2011, printre care Top Billboard 200 Artist, Top Artist, Top Male Artist și Top Rap Artist.

Citește mai multe despre Eminem
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings of Leon pleacă în turneu!

Kings of Leon pornește vara aceasta truneul prin care promovează "Come Around Sundown", cel de-al cincilea material discografic din carieră....

Închide