Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Duff McKagan spune povestea sa cu Guns N’ Roses

duff mckagan

duff mckaganFostul basist al trupei Guns N’ Roses, Duff McKagan a început să lucreze la o carte autobiografică. Potrivit declarațiilor făcute de artist pentru cei de la Billboard, cartea va include povestea sa cu Guns N’ Roses și Velvet Revolver.

În plus, autobiografia va dezvălui amănunte din viața personală a lui McKagan, ce nu au mai fost făcute publice până acum.

”Este foarte greu pentru mine să scriu această carte întrucât mă confrunt cu întâmplări din trecut foarte personale. Nu am avut o viață liniștită, dar nici un am aruncat pe cineva sub un autobuz. Nu sunt lucruri de care să-mi fie rușine, însă sunt chestii foarte confidențiale și îmi este destul de greu să le dezvălui acum.”, precizează artistul.

Cartea lui McKagan va fi publicată în luna octombrie a acestui an.

 

Citește mai multe despre Duff McKaganGuns N' RosesVelvet Revolver
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Hot Chilli Peppers, album nou în august 2011

Trupa americană Red Hot Chilli Peppers se pregătește de lansarea unui nou album. Discul încă anonim, a carei apariție era...

Închide