Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Damian Drăghici se lasă de muzică!

damian-draghici-classical-meets-jazz

damian-draghici-classical-meets-jazzDamian Drăghici a declarat în cadrul unei emisiuni difuzate la postul de televiziune Antena 2, că va renunța la muzică pentru a face loc unor noi provocări în viața sa.

Astfel, concertul "Classical Meets Jazz" pe care-l va susține alături de Nigel Kennedy pe 8 mai în Piața Constituției din București, va fi ultima sa reprezentație live.

"Ăsta e ultimul meu concert, mă las de muzică! O să fac altceva. Mi-am dat seama că asta nu a fost motivația mea potrivită în ultimii 20 de ani și o să găsesc altceva de făcut. De ziua mea, mi-am dat seama că în tot acest timp am făcut lucrurile astea doar ca să dovedesc altora ce pot face, și nu vreau să mai continui așa. Vreau să merg mai departe, făcând ceva din pasiune și din dragoste", a declarat Damian Drăghici.

"Am să fiu mai mult producător. Intenționez să fac un musical pe Broadway și la Londra, adică un fel de "Fiddler on the Roof", The Phantom of the Opera", a dezvăluit mai exact artistul.

La întrebarea ce altceva îl pasionează în afară de muzică, artistul a replicat: "Paula Rosenberg, logodnica mea. Suntem împreună de un an de zile… adică de vreo trei. Cred că o să mă căsătoresc, deși acum câțiva ani ziceam că nu".

Până la musical-ul la care visează, publicul român îl poate asculta pe artist într-un duet de excepție alături de Nigel Kennedy, pe 8 mai 2011 în Piața Constituției, în cadrul spectacolului "Classical Meets Jazz".

Citește mai multe despre Damian DrăghiciNigel Kennedy
RECOMANDARE:Cumpără un album cu Damian Drăghici

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Clipul zilei de la Infomusic!

Prea multe nu s-au scris despre Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. Poate pentru ca proiectul este relativ recent, poate...

Închide