Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Concertul Bryan Ferry se amână!

Aşa cum încă de săptămână trecută se vehicula, concertul lui Bryan Ferry la Bucureşti, programat pe 1 mai 2011 la Sala Palatului se va amâna pentru data de 18 septembrie... Continuare »
bryan_ferry

bryan_ferryAşa cum încă de săptămână trecută se vehicula, concertul lui Bryan Ferry la Bucureşti, programat pe 1 mai 2011 la Sala Palatului se va amâna pentru data de 18 septembrie 2011.

Detaliile privind noua locaţie de desfăşurare a recitalului vor fi anunţate în decursul zilelor următoare.

În urma testelor la care a fost supus, cântăreţului i s-a recomandat o pauză de minim o lună între cele două turnee internaţionale, cel cu Roxy Music proaspăt încheiat în martie în Noua Zeelandă şi cel solo din Europa care ar fi trebuit să debuteze pe 19 aprilie.

Astfel concertele ce urmau să aibă loc în aprilie şi cel de la Bucureşti de pe 1 mai au fost reprogramate.

Biletele deja achiziţionate rămân valabile şi pentru concertul din 18 septembrie. De asemenea banii pot fi recuperaţi de la punctele de vânzare de la care au fost achiziţionate, în cazul în care nu se mai doreşte participarea la eveniment.

Cine şi-a comandat tichete online, îşi poate recupera banii trimiţând un mail cu detaliile comenzii la [email protected]

Perioada de returnare a biletelor este 15 aprilie – 14 mai 2011.

Citește mai multe despre Bryan Ferry
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Manic Street Preachers cântă la Festivalul iTunes 2011!

Manic Street Preachers e cea mai proaspătă trupă confirmată pe afişul Festivalului iTunes 2011 desfăşurat pe parcursul lunii iulie la...

Închide