Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Concert Suede: Ultima şansă pentu bilete reduse!

Suede

Suede17 aprilie 2011 este data limită pentru achiziţionarea de bilete cu preţ redus la concertul susţinut pe 4 iunie 2011 la Bucureşti de Suede, una dintre cele mai cunoscute trupe britanice de rock alternativ.

Momentan, biletele sunt disponibile la preţurile: 100, 130 şi 150 lei, dar începând de luni, 18 aprilie, preţurile se vor majora astfel: 130, 160 şi 180 lei. Tichetele se găsesc online pe eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo şi în librăriile Humanitas şi Cărtureşti.

Suede va concerta pentru prima dată în România pe 4 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul turneului de reunire al trupei, care anul trecut a urcat din nou pe scenă în formula care a consacrat-o după o pauză de 7 ani.

Citește mai multe despre Suede
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Bryan Ferry se amână!

Aşa cum încă de săptămână trecută se vehicula, concertul lui Bryan Ferry la Bucureşti, programat pe 1 mai 2011 la...

Închide