Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Scorpions: 10.000 de bilete deja vândute!

Publicat

pe

Scorpions
Scorpions

ScorpionsCu nici 2 luni înaintea concertului pe care Scorpions îl va susține la Zone Arena din București, au fost deja achiziționate peste 10.000 de bilete, jumătate din numărul total pus în vânzare.

Adevărate simboluri ale rock-ului mondial, cei de la Scorpions au reușit în aproape jumătate de secol de carieră să vândă peste 100 de milioane de albume pe tot mapamondul, iar piesa “Wind of Change” a devenit imnul generaţiei ce a militat pentru schimbările politice şi sociale în Europa de Est la începutul anilor ’90.

Concertul Scorpions la Bucureşti este organizat de Project Events și face parte din turneul de adio al trupei. “Get Your Sting And Blackout World Tour”, cel de-al 21-lea turneu din cariera trupei a început în 2010 urmând să ajungă la final în 2012.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile la Sala Palatului, Librăriile Adevărul și Mihai Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea şi pe www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.biletfan.ro şi www.ticketpoint.ro la prețurile: Tribună – 350 lei; Golden Circle – 265 lei; Gazon A – 190 lei; Gazon B – 128 lei.

 

Trending