Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Concert Haggard: Doar 100 de bilete rămase!

haggard

haggardOrganizatorii concertului Haggard la Bucureşti au anunţat că în prezent mai sunt disponibile la vânzare doar 100 de bilete.

Evenimentul de rock simfonic se va desfăşura în clubul Silver Church din Bucureşti pe 8 mai 2011. Mai multe detalii despre concert se găsesc aici.

Fanii trupei trebuie să se grăbească dacă vor să mai prindă un loc la show.

Puţinele bilete rămase se pot cumpăra prin reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi online pe www.eventim.ro) la preţul de 75 lei.

Concertul din 8 mai urmează să fie a doua reprezentaţie semnată de Haggard  la Bucureşti, prima având loc tot în The Silver Church anul trecut pe 18 aprilie, show susţinut cu casa închisă. În România Haggard a mai cântat şi la Cluj în noiembrie 2008, concert de asemenea cu toate biletele vândute.

Citește mai multe despre Haggard
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iced Earth la Silver Church în toamnă!

The Silver Church Club ne provoacă la rock în această toamnă. Pe 22 noiembrie vin la Bucureşti cei de la...

Închide