Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Concert Haggard: Doar 100 de bilete rămase!

haggard

haggardOrganizatorii concertului Haggard la Bucureşti au anunţat că în prezent mai sunt disponibile la vânzare doar 100 de bilete.

Evenimentul de rock simfonic se va desfăşura în clubul Silver Church din Bucureşti pe 8 mai 2011. Mai multe detalii despre concert se găsesc aici.

Fanii trupei trebuie să se grăbească dacă vor să mai prindă un loc la show.

Puţinele bilete rămase se pot cumpăra prin reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi online pe www.eventim.ro) la preţul de 75 lei.

Concertul din 8 mai urmează să fie a doua reprezentaţie semnată de Haggard  la Bucureşti, prima având loc tot în The Silver Church anul trecut pe 18 aprilie, show susţinut cu casa închisă. În România Haggard a mai cântat şi la Cluj în noiembrie 2008, concert de asemenea cu toate biletele vândute.

Citește mai multe despre Haggard
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iced Earth la Silver Church în toamnă!

The Silver Church Club ne provoacă la rock în această toamnă. Pe 22 noiembrie vin la Bucureşti cei de la...

Închide