Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Al Di Meola: o categorie de bilete sold out!

Publicat

pe

al-di-meola
al-di-meola

al-di-meolaCu o săptămână înaintea recitalului lui Al Di Meola de la Bucureşti, cea mai ieftină categorie de bilete este vândută în totalitate. Fanii ce încă nu şi-au procurat bilete, mai au disponibile categoriile de 128 lei, 168 lei şi 218 lei.

Pe 21 aprilie, Al Di Meola, unul din cei mai buni chitarişti din lume alături de trupa sa, World Sinfonia, revine la Bucureşti pentru un concert de excepţie la Sala Palatului. Evenimentul este organizat de Events.

“Pursuit of Radical Rhapsody", ultimul album semnat de chitarist, este apreciat de critici ca fiind “sumarul misiunii artistice a intepretului”, laudând modul în care World Sinfonia “duce la perfecţiune fuziunea acustică globală”.

Cele aproape 2 ore de muzică de calitate de la Sala Palatului vor cuprinde celebrele “Libertango” sau “Mediterranean Sundance”, dar şi multe compoziţii de pe noul album.

Di Meola afirmă despre ultimul său material că “energia şi bucuria din muzică sunt cu câteva trepte bune mai sus faţă de alte albume, şi împletirea dintre electric şi acustic e un plus real pentru show-ul live. Ca întotdeauna, vom călători prin zone muzicale diferite - flamenco, tango sau jazz”.

Biletele rămase, se pot cumpăra prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online de pe www.eventim.ro.

Comentează

Trending