Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Butterflies in My Stomach, live la The Ark!

Publicat

pe

Butterflies in My Stomach
Butterflies in My Stomach

Butterflies in My StomachSeria evenimentelor “Live in The Lounge” din The Ark, continuă în această vineri, pe 29 aprilie cu recitalul celor de la Butterflies in My Stomach. Promovând un stil muzical cosmopolit, trupa va oferi o experiență unică într-o atmosferă lounge începând cu ora 21.00.

Butterflies in My Stomach, trupă îndrăgită de nu-jazz, funk și acid jazz, se află printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la secțiunea Electronic, în urma unui concurs organizat de Sony și publicația Billboard în anul 2006.

Cei 6 artiști talentați ce compun Butterflies in My Stomach au concertat peste tot în țară, marcând chiar și câteva apariții la unele dintre cele mai cunoscute festivaluri autohtone: Stuffstock, Fan Fest, Peninsula și NewJazz.

Vineri, The Ark oferă o audiție live a pieselor de pe “Magic Store”, primul album de studio semnat de trupă, ,,o premieră discografică românească a unui stil muzical complex și elevat ... o poveste comună tuturor celor care au trăit, măcar o dată sau măcar pentru câteva ore, emoția îndrăgostirii, a pierderii de sine, a haosului fericit.”

Comentează

Trending