Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Bon Jovi pleacă în turneu fără chitarist

Chitaristul trupei Bon Jovi, Richie Sambora nu va putea fii alături de colegii săi în următorul turneu întrucât s-a internat într-un centru de dezintoxicare din cauza problemelor cu alcoolul. Potrivit... Continuare »
Trupa Bon Jovi

Trupa Bon Jovi

Chitaristul trupei Bon Jovi, Richie Sambora nu va putea fii alături de colegii săi în următorul turneu întrucât s-a internat într-un centru de dezintoxicare din cauza problemelor cu alcoolul.

Potrivit declarațiilor date de purtătorul de cuvânt al grupului, turneul din America de Nord și Europa, ce începe sâmbăta aceasta, nu se amână.

Turneul include și concertul de la București, din data de 10 iulie, în Piața Constituției. De asemenea, acesta a confirmat că Sambora rămâne membru al trupei Bon Jovi și că are parte de tot sprijinul din partea ei, în această perioadă. Sambora a mai avut probleme cu alcoolul și în trecut, când a mai fost internat o dată la dezintoxicare, în anul 2007.

 

Citește mai multe despre Bon JoviRichie Sambora
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vara asta se poartă Eddie Van Halen

Eddie Van Halen a lansat o nouă colecție de șlapi pentru sezonul de vară.

Închide