Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Bon Jovi, biletele golden circle sunt sold out!

Considerat unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului, concertul trupei Bon Jovi a mai înregistrat un record. Cu 3 luni înainte de reprezentaţia rockerilor originari din New Jersey, categorie... Continuare »
Trupa Bon Jovi

Trupa Bon Jovi

Considerat unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului, concertul trupei Bon Jovi a mai înregistrat un record. Cu 3 luni înainte de reprezentaţia rockerilor originari din New Jersey, categorie de bilete golden circle (în faţa scenei) este vândută în totalitate.

Trupa este aşteptată să concerteze în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 10 iulie 2011. Pânâ acum fanii au achiziţionat aproximativ 20.000 de bilete, 1500 fiind solicitate de admiratorii bulgari. Pentru concertul din România s-au mai vândut bilete şi în Serbia, Austria şi Ungaria.

Au mai rămas tichete disponibile la următoarele categorii: Peluză Parlament (159,8 lei), Normal Circle (184,4 lei), Tribună (372,8lei) şi VIP (479,3 lei).

Conform previziunilor organizatorilor următoarea categorie sold-out va fi Peluza.

Citește mai multe despre Bon Jovi
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mika la B’estfest 2011!

Festivalul B’estfest 2011 a primit o nouă confirmare în line-up. Mika este cel care se alătură celor de la Skunk...

Închide