Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Blind Guardian concertează la București!

Publicat

pe

Blind-Guardian
Blind-Guardian

Blind-GuardianBlind Guardian va cânta pe scena de la Arenele Romane din Bucureşti pe 1 mai 2011 în cadrul festivalului “Unu Mai Rock“.

Grupul german a luat naștere în 1984 la inițiativa lui Hansi Kürsch și a lui André Olbrich și a devenit rapid un model pentru heavy/speed-ul melodic cu piese lungi, epice şi orchestraţii bombastice.

De-a lungul timpului, stilul muzical al trupei a a trecut printr-o serie de modificări. Primele două albume, “Battalions of Fear” şi “Follow the Blind” s-au încadrat în stilul speed metal, dar de la al trei-lea “Tales from the Twilight World” trupa s-a axat mai mult pe complexitatea compoziţiei decât pe viteză.

Piese ca “Lord of the Rings“, “The Bard’s Song“, “A Past and Future Secret“, “Skalds and Shadows” sau “Curse My Name“, precum şi melodii de pe cel mai recent material al trupei lansat în 2010 vor putea fi ascultate la Arenele Romane.

Preţul unui bilet pentru concert este de: - 95 lei – 1 aprilie – 30 aprilie 2011; - 110 lei – în ziua concertului. Se achiziţionează doar de la intrare; - 125 lei VIP – 50 bucăţi (sesiune de autografe + afiș concert color + CD “MR-SPU” )

Trending