Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Anthrax dedică o piesă trupei Judas Priest

Cei de la Anthrax au compus o nouă piesă pe care o dedică formației Judas Priest. Potrivit bateristului Charlie Benante, grupul dorește să-și exprime astfel respectul pe care îl are... Continuare »
Anthrax

AnthraxCei de la Anthrax au compus o nouă piesă pe care o dedică formației Judas Priest. Potrivit bateristului Charlie Benante, grupul dorește să-și exprime astfel respectul pe care îl are pentru veteranii de la Judas Priest, care pornesc anul acesta în ultimul turneu.

Melodia se intitulează simplu, ”Judas Priest” și este inclusă pe noul album al trupei, ”Worship Music”.

În plus, Benante a mai dezvăluit faptul că vocalul Joey Belladonna va rămâne alături de fomație și după finalizarea turneului din această vară. Aceasta este cea de-a treia reuniune a lui Belladonna cu Anthrax, artistul părăsind grupul în 1995 și 2007.

 

Citește mai multe despre AnthraxJudas Priest
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Află semnificația piesei ”Don’t Sit Down..” de la Arctic Monkeys

Vocalul trupei Arctic Monkeys, Alex Turner, a dezvăluit ce l-a inspirat când a compus piesa ”Don’t Sit Down Cause I’ve...

Închide