Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ali Campbell, concert umanitar la Sala Palatului

Publicat

pe

ali campbell
ali campbell

ali campbellAli Campbell, fostul solist al trupei UB40 vine în România pentru un recital ce are ca scop ajutarea copiilor cu dizabilităţi.

Concertul va avea loc pe 16 iunie cu incepere de la ora 20:00 la Sala Palatului din Bucureşti, iar fondurile obţinute în urma vânzărilor de bilete precum şi a donaţiilor vor fi folosite pentru susţinerea proiectelor fundaţiei FARA România.

Alături de trupa UB40, Ali Campbell a vândut peste 60 millioane de discuri pe întreg mapamondul, a avut 4 hit-uri number 1, peste 40 de single-uri în Top 40 UK, a lansat 24 de albume de studio şi a caştigat un premiu Ivor Novello pentru “Realizări pe plan Internaţional”.

La Bucureşti, fanii vor asculta hituri precum: "One In Ten", "Red Red Wine", "Don’t Break My Heart" şi "Can’t Help Falling In Love".

În 2007, Ali a lansat "Running Free", album cu mulţi invitaţi printre care Smokey Robinson, Mick Hucknall şi Sly and Robbie şi care a fost recompensat cu Discul de Aur.

Doi ani mai târziu apare "Flying High", disc ce i-a adus artistului cele mai bune recenzii din toată cariera sa.

În prezent Ali Campbell se află în turneu cu noua sa trupă şi continuă să încânte publicul din toată lumea interpretându-şi hit-urile clasice ce i-au adus celebritate împreună cu piese noi de pe ultimele sale albume solo.

Biletele pentru concert se găsesc la următoarele preţuri: 70 lei, 100 lei, 140 lei, 180 lei şi 220 lei în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Trending