Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Al Bano și Paula Seling, duet la Sala Palatului

Al Bano revine în România pe 12 iunie 2011 pentru un recital 100% live. Aflat pentru prima dată pe scena Sălii Palatului, artistul va cânta în duet cu Paula Seling... Continuare »
albano-seling

albano-selingAl Bano revine în România pe 12 iunie 2011 pentru un recital 100% live.

Aflat pentru prima dată pe scena Sălii Palatului, artistul va cânta în duet cu Paula Seling piese precum: "Felicita", "Sempre, sempre", "Ci sara", "Sharazan", "Liberta", interpretate inițial alături de Romina Power.

Pe scenă, alături de cei doi artiști de renume va mai urca și band-ul compus  din instrumentiști de mare valoare, cu care Al Bano susține concerte în jurul lumii.

Din set-list-ul concertului nu vor lipsi nici piesele ce l-au adus pe cântăreț de-a lungul vremii pe cele mai înalte trepte ale clasamentelor muzicale și nici melodiile mai noi reorchestrate de Alterisio Paoletti.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, Sala Palatului și online pe eventim.ro și bilete.ro.

Citește mai multe despre Al BanoPaula Seling
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mary J Blige lansează album inspirat din viață!

Un nou material semnat Mary J. Blige va apărea pe piața muzicală din Statele Unite pe 20 septembrie anul acesta....

Închide