Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Află semnificația piesei ”Don’t Sit Down..” de la Arctic Monkeys

Vocalul trupei Arctic Monkeys, Alex Turner, a dezvăluit ce l-a inspirat când a compus piesa ”Don’t Sit Down Cause I’ve Moved Your Chair”. Astfel, artistul povestește cum se afla la... Continuare »

The Arctic MonkeysVocalul trupei Arctic Monkeys, Alex Turner, a dezvăluit ce l-a inspirat când a compus piesa ”Don’t Sit Down Cause I’ve Moved Your Chair”.

Astfel, artistul povestește cum se afla la sesiunile de înregistrări pentru coloana sonoră a filmului Submarine și la un moment dat cineva vrea să se așeze pe un scaun, dar nu observă că, de fapt, scaunul fusese mutat de Turner din locul lui. Atunci artistul strigă ”Nu te așeza pentru că ți-am mutat scaunul”, iar de aici începe o discuție despre lucruri penibile pe care le poți face dar care sunt mai periculoase decât par. Atunci lui Turner îi trece prin minte să compună o piesă despre aceste lucruri.

Mai jos puteți vedea videoclipul realizat pentru cântecul ”Don’t Sit Down Cause I’ve Moved Your Chair”, inclus pe noul album, intitulat ”Suck It And See”.

Citește mai multe despre Alex TurnerArctic Monkeys
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Strokes înregistrează un nou album

Se pare că cei de la The Strokes se află într-o perioadă plină de inspirație întrucât, la doar o lună...

Închide