Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tudor Gheorghe va aduce Al Cincilea Anotimp și pe 10 mai

Publicat

pe

tudor.gheorghe
tudor.gheorghe

tudor.gheorgheTudor Gheorghe va susține concertul "Al Cincilea Anotimp" pe 4 martie, cu casa închisă. La insistențele publicului, maestrul Tudor Gheorghe va mai susține un concert și pe 10 mai.

Mai sunt doar două zile până la venirea celui de- “Al Cincilea Anotimp”, spectacolul pus în scenă de maestrul Tudor Gheorghe, în semn de omagiu pentru doamne, și care în acest moment este sold-out.

Totuși pentru a respecta dorința publicului, Agenția Vreau Bilet și Asociația Culturală Maria Domina oferă în data de 10 mai același eveniment fabulos al maestrului. La fel ca pe 4 martie, Tudor Gheorghe va crea un eveniment de sărbătoare, acompaniat fiind de Orchestra și Corul Filarmonicii "Oltenia" din Craiova.

“Nu constituie nicio surpriză pentru noi faptul că biletele la acest spectacol sunt achiziționate imediat cum se pun în vânzare. Ne mândrim cu un public exclusivist, numeros și receptiv la cultură și la adevăratele valori autohtone.”, declară organizatorii.

Biletele se pot cumpăra prin rețeaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City, Real Hypermarket Vitan, la Sala Palatului și online pe www.vreaubilet.ro la prețuri cuprinse între 40 și 140 de lei, în funcție de categorie.

Trending