Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Tudor Gheorghe va aduce Al Cincilea Anotimp și pe 10 mai

Tudor Gheorghe va susține concertul "Al Cincilea Anotimp" pe 4 martie, cu casa închisă. La insistențele publicului, maestrul Tudor Gheorghe va mai susține un concert și pe 10 mai. Mai... Continuare »
tudor.gheorghe

tudor.gheorgheTudor Gheorghe va susține concertul "Al Cincilea Anotimp" pe 4 martie, cu casa închisă. La insistențele publicului, maestrul Tudor Gheorghe va mai susține un concert și pe 10 mai.

Mai sunt doar două zile până la venirea celui de- “Al Cincilea Anotimp”, spectacolul pus în scenă de maestrul Tudor Gheorghe, în semn de omagiu pentru doamne, și care în acest moment este sold-out.

Totuși pentru a respecta dorința publicului, Agenția Vreau Bilet și Asociația Culturală Maria Domina oferă în data de 10 mai același eveniment fabulos al maestrului. La fel ca pe 4 martie, Tudor Gheorghe va crea un eveniment de sărbătoare, acompaniat fiind de Orchestra și Corul Filarmonicii "Oltenia" din Craiova.

“Nu constituie nicio surpriză pentru noi faptul că biletele la acest spectacol sunt achiziționate imediat cum se pun în vânzare. Ne mândrim cu un public exclusivist, numeros și receptiv la cultură și la adevăratele valori autohtone.”, declară organizatorii.

Biletele se pot cumpăra prin rețeaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City, Real Hypermarket Vitan, la Sala Palatului și online pe www.vreaubilet.ro la prețuri cuprinse între 40 și 140 de lei, în funcție de categorie.

Citește mai multe despre Tudor Gheorghe
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Take That se pregătește de turneu!

Trupa Take That va pleca în turneul european "Progress Live 2011". Gary, Howard, Jason, Mark și Robbie vor susține 14...

Închide