Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sensation “The Ocean of White” 2011 vine la Belgrad!

Publicat

pe

sensation-white 2011 serbia
sensation-white 2011 serbia

Ediția din acest an a Sensation “The Ocean of White” va avea loc pe 21 mai la Belgrad (Serbia). Atmosfera de la Beogradska Arena va fi întreținută la cote maxime de 12 DJ, dintre care 9 cu renume internațional.

sensation-white 2011 serbia

Anul acesta organizatorii au dezvăluit mai repede decât până acum o parte din artiștii ce vor urca în spatele platanelor spre deliciul iubitorilor de muzică house și electro. Sander van Doorn, Sebastian Ingrosso, Fedde Le Grand, MC Gee, Mr. White şi DJ Chuckie sunt primele nume confirmate, ceilalţi 6 rămânând încă surpriză.

O noapte incendiară este promisă pe 21 mai. Pe lângă alternarea unică de ritmuri electro clasice și moderne, cei prezenți la Sensation White Serbia se vor bucura de efecte vizuale spectaculoase, jocuri de lumini și artificii.

Primele 8 ediții ale evenimentului-concept au avut loc la Amsterdam, iar succesul obținut a determinat preluarea sa şi în ţări precum: Polonia, Spania, Chile, Germania, Belgia și Rusia. Anul trecut, Sensation White trebuia să ajungă și pe plaiuri românești cu ocazia Revelionului, însă spectacolul a fost anulat în ultimul moment.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro la 2 categorii de preț: normal (71,85 euro) şi VIP (141,65 euro).

Sensation White 2011 Serbia- trailer

Comentează

Trending