Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Sensation “The Ocean of White” 2011 vine la Belgrad!

Ediția din acest an a Sensation “The Ocean of White” va avea loc pe 21 mai la Belgrad (Serbia). Atmosfera de la Beogradska Arena va fi întreținută la cote maxime... Continuare »
sensation-white 2011 serbia

Ediția din acest an a Sensation “The Ocean of White” va avea loc pe 21 mai la Belgrad (Serbia). Atmosfera de la Beogradska Arena va fi întreținută la cote maxime de 12 DJ, dintre care 9 cu renume internațional.

sensation-white 2011 serbia

Anul acesta organizatorii au dezvăluit mai repede decât până acum o parte din artiștii ce vor urca în spatele platanelor spre deliciul iubitorilor de muzică house și electro. Sander van Doorn, Sebastian Ingrosso, Fedde Le Grand, MC Gee, Mr. White şi DJ Chuckie sunt primele nume confirmate, ceilalţi 6 rămânând încă surpriză.

O noapte incendiară este promisă pe 21 mai. Pe lângă alternarea unică de ritmuri electro clasice și moderne, cei prezenți la Sensation White Serbia se vor bucura de efecte vizuale spectaculoase, jocuri de lumini și artificii.

Primele 8 ediții ale evenimentului-concept au avut loc la Amsterdam, iar succesul obținut a determinat preluarea sa şi în ţări precum: Polonia, Spania, Chile, Germania, Belgia și Rusia. Anul trecut, Sensation White trebuia să ajungă și pe plaiuri românești cu ocazia Revelionului, însă spectacolul a fost anulat în ultimul moment.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro la 2 categorii de preț: normal (71,85 euro) şi VIP (141,65 euro).

Sensation White 2011 Serbia- trailer

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Raiffeisen Bank susține concertul Sting!

Raiffeisen Bank este sponsor principal al concertului pe care Sting îl va susține pe 6 iunie în Piața Constituției din...

Închide