Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Rokolectiv la Muzeul de Artă Contemporană!

Publicat

pe

rokolectiv 2011
rokolectiv 2011

Rokolectiv, festivalul de muzică electronică și arte conexe, va avea loc în perioada 14-17 aprilie la Muzeul de Artă Contemporană. Evenimentul, ajuns la a șasea ediție, va cuprinde concerte, instalații și proiecții de film.

rokolectiv 2011

Zombie Zombie se întoarce la București cu un nou show, Jimmy Edgar își prezintă albumul XXX, iar trio-ul austriac Elektro Guzzi este invitat să aducă pe scenă technoul instrumental în formula clasică de rock, cu bass, chitară și tobe.

Isolée, revine cu noul său album, în timp ce The Mole și Jozif (Wolf & Lamb) vor asigura beat-urile calde de dans. Producătorul român, Petre Inspirescu, va avea și el o apariție specială la ediția de anul acesta.

Seria de performance-uri a festivalului include setul horror cult al duo-ului Demdike Stare și experimentele noise amorfe ale artistului newyorkez Daniel Lopatin aka Oneohtrix Point Never.

Staalplaat Soundsystem, Feedbacksociety și Jonas Vorwerk întregesc programul cu instalații/performance-uri, iar expoziția artistului Zimoun, câștigător al unui premiu Ars Electronica anul trecut, este programată să deschidă festivalul pe 14 aprilie.

Festivalul este programat să se încheie cu prestația teatrală a lui Max Tundra.

Trending