Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Rock simfonic cu Haggard la București

Haggard

HaggardHaggard revine în România pentru a treia oară cu ocazia turneului "The Dark Symphony”. Concertul va avea loc la București în The Silver Church Club pe 8 mai 2011.

Trupa a apărut în 1991 la inițiativa lui Asis Nasseri (voce și chitară) și chiar dacă a debutat cântând death metal, s-a reorientat rapid către symphonic metal cu influențe clasice și medievale, stil care ulterior i-a adus faima.

Noi instrumente precum vioara, pianul sau celloul și noi membrii au fost cooptați în trupă în anul 1995 pentru a întări stilul calsic-medieval prezent în piesele formației. „Once...Upon A December's Dawn”(1995) a primit reacții euforice, motiv pentru care trupa a decis să se dezvolte, ajungând în 1996 la 16 membri.

Din 1996 până în 2010 Haggard a înregistrat numeroase albume de studio, materiale live și un DVD.

2010 este anul în care Haggard a împlinit 20 de ani de activitate, ocazie cu care Asis & co au lansat un material, în doar 999 de exemplare, intitulat "Era Divina - 20 years of Haggard".

"Era Divina - 20 years of Haggard Tour" a ajuns și în România cu două concerte, unul la Cluj-Napoca pe 17 aprilie 2010 și unul sold out la București pe 18 aprilie 2010.

Numărul biletelor pentru acest spectacol este limitat la 600 și se pot se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe www.eventim.ro) la următoarele prețuri: 68 lei pentru primele 200; 75 lei pentru următoarele bilete până pe 7 mai 2011 și 95 lei pentru biletele achiziționate pe 8 mai 2011.

Citește mai multe despre Haggard
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertele 2011 in Romania

2011 se anunță plin de concerte pop și rock. Am extras pentru voi lista principalelor concerte anunțate până acum. Artist/Trupa...

Închide