Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Raiffeisen Bank susține concertul Sting!

Publicat

pe

Sting
Sting

Raiffeisen Bank este sponsor principal al concertului pe care Sting îl va susține pe 6 iunie în Piața Constituției din București.

Începând cu 1 aprilie, banca oferă clienților săi posibilitatea de a merge gratuit la concertul Sting, punând la bătaie 60 de invitații pentru două persoane. Pentru a intra în concurs, fiecare persoană trebuie să înregistreze minim trei plăți cu cardul Raiffeisen Bank în perioada 1 aprilie–15 mai.Sting

"Ne bucură faptul că împreună cu Raiffeisen Bank putem oferi publicului român încă un concert memorabil: Symphonicity este unul dintre cele mai spectaculoase turnee din cariera lui Sting, un show ce va include hiturile artistului interpretate alături de orchestra simfonică." a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Concertul Sting este organizat de Emagic, iar de mai mult de 4 ani, Raiffeisen Bank susține toate marile concerte din România: Kylie Minogue, Lenny Kravitz, toate edițiile Bestfest, Madonna, ACDC, Aerosmith, Sonisphere, Cranberries, Ozzy Osbourne, Bob Dylan, Eros Ramazotti și Steve Vai.

Sting va interpreta la București în cadrul turneului Symphonicity cele mai cunoscute hituri ale sale în varianta simfonică. Recitalul cuprinde atât piese lansate în timpul carierei sale solo: “Englishman in New York”, “If I Ever Lose My Faith in You”, “Fields Of Gold” sau “Desert Rose”, cât și melodii din perioada The Police, precum: „Every Little Thing She Does Is Magic”, “Roxanne” sau “Every Breath You Take”.

Mai multe detalii despre acest eveniment puteți găsi aici.

Trending