Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Phil Collins se retrage din muzică!

Publicat

pe

Phil Collins a decis că e momentul să se retragă. Cântărețul, în vârstă de 60 de ani, are probleme cu auzul, o vertebră disclocată și tremur nervos al mâinilor (lucru ce îi provoacă mari dificultăți în a cânta la tobe). Pe lângă aceste probleme de sănătate, care au jucat un rol esențial în decizia sa, Phil susține că s-a săturat și de criticile primite de-a lungul anilor.

Artistul a primit, până acum, 7 premii Grammy, un Oscar (pentru soundtrack-ul "Tarzan"), a vândut mai mult de 150 de milioane de copii de albume și a avut numeroase hituri. Cu toate acestea mereu a primit statutul de "nu suficient de bun". Noel Gallagher a spus la un moment dat: "Nu trebuie să fi extraordinar să ai succes! Uitați-vă la Phil Collins.".

Ca raspuns la multiplele critici primite, Phil Collins a declarat recent pentru FHM: "Îmi pare rău că am avut atât de mult succes. Sincer, chiar nu am planificat să se întâmple așa. Chiar mă miră că oamenii au ajuns să mă urască. Chiar nu mai simt că aparțin acelei lumi și nu cred că îmi va duce nimeni lipsa. Cred că aș fi mai fericit să mă șterg complet din scenariu.".

Trending