Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Nigel Kennedy și Damian Drăghici prezintă "Classical Meets Jazz"

damian-draghici-nigel-kennedy

damian-draghici-nigel-kennedySpectacolul "Classical Meets Jazz" va avea loc pe 8 mai 2011 în Piața Constituției din București.

Concertul este o combinație originală între jazz și muzica clasică și o alăturare a doi artiști internaționali de excepție: Nigel Kennedy și Damian Drăghici, ce va aduce publicului român un dialog inedit între vioară și nai, între registrul internațional și expresia muzicală românească.

Pe lângă repertoriul clasic și de jazz al serii, între momentele speciale se anunță interpretarea unor fragmente din repertoriul marilor muzicieni români George Enescu, Maria Tănase, Grigoraș Dinicu, Fanică Luca și Georges Boulanger.

Biletele pot fi găsite în rețeaua Eventim: categoria IV- 80 lei, categoria III - 120 lei, categoria II - 160 lei, Categoria I - 190 lei, VIP - 240 lei.

Citește mai multe despre Damian DrăghiciNigel Kennedy
RECOMANDARE:Cumpără un album cu Damian Drăghici

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Children of Bodom, concert apocaliptic la Arenele Romane

Trupa finlandeză Children Of Bodom începe pe 19 martie 2011 noul turneu european ce vine să aducă albumul "Relentless Reckless...

Închide