Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Nicu Alifantis: "Chanson pour mour amour?"

"Chanson pour mour amour?" este spectacolul pe care Nicu Alifantis îl dedică tuturor femeilor odată cu venirea primăverii. Concertul va avea loc pe 7 martie la Cinema Patria din București,... Continuare »
Nicu Alifantis

Nicu Alifantis"Chanson pour mour amour?" este spectacolul pe care Nicu Alifantis îl dedică tuturor femeilor odată cu venirea primăverii.

Concertul va avea loc pe 7 martie la Cinema Patria din București, începând cu ora 19.30.

Pe scenă alături de îndrăgitul artist va urca și trupa Zan.

“În 1995, cand i-am invitat pe cei 4 muzicieni, Virgil Popescu, Razvan Mirica, Sorin Voinea și Relu Bitulescu, la înregistrările pentru albumul “Voiaj”, nici prin gând nu-mi trecea că avea să se nască o prietenie care să dureze 15 ani. Iată insă că surprizele vieții sunt nenumărate și mai ales neașteptate. Pentru mine toată această periodă a fost extraordinară. Am realizat o sumedenie de lucruri pe care fără ei nu le-aș fi făcut și pentru asta le mulțumesc. Vă iubesc!”, mărturisește Nicu Alifantis.

Prețul unui bilet este de 50 de lei.

Citește mai multe despre Luiza ZanNicu Alifantis
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lake Of Tears, live la Arenele Romane!

Lake Of Tears va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 25 iunie 2011 de la ora 20:00. Trupa suedeză...

Închide