Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Moby, Skunk Anansie şi Deftones live la Spirit of Burgas 2011

Publicat

pe

Spirit of Burgas 2011
Spirit of Burgas 2011

Spirit of Burgas 2011Spirit of Burgas 2011 va avea loc în perioada 13-15 august pe litoralul bulgăresc al Mării Negre. Aflat la cea de-a IV-a ediţie, festivalul se află deja printre cele mai bine cotate evenimente de muzică din Europa.

Moby, Skunk Anansie şi Deftones și-au confirmat prezența la ediția din acest an a festivalului.

Moby aflat în plin turneu de promovare al celui mai nou album al său, „Destroyed”, va deschide show-ul în seara de 13 august. Artistul are la activ peste 20 milioane de albume vândute și peste 3000 de concerte susținute în întreaga lume.

În cea de-a doua seară vor performa britanicii de la Skunk Anansie. Englezii au revenit în forţă pe scena muzicală după reunirea din 2009, spre bucuria fanilor lui Skin, solista trupei.

Randul celor de la Deftones va veni în ultima zi de festival. Americanii au cunoscut succesul după ce piesa lor „My own summer (Shove it)” a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului The Matrix.

Pe cele 5 scene puse la dispoziție de către organizatori vor urca alături de alte trupe internaționale şi unele dintre cele mai renumite formații locale.

Biletele pentru festival s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim la preţul de 50 euro pentru un abonament de 3 zile și de 25 euro pentru o zi de festival. Pentru acces în campus, costul este de 15 euro pe 3 zile, însă locurile sunt limitate.

via iconcert.ro

Comentează

Trending