Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Metallica, Red Hot Chilli Pappers și Lenny Kravitz la Rock in Rio Festival

Rock in Rio este cel mai mare festival de muzică al lumii. Prima sa ediție a avut loc în 1985 la inițiativa omului de afaceri brazilian Roberto Medina. În cele... Continuare »
rock-in-rio-2011

rock-in-rio-2011Rock in Rio este cel mai mare festival de muzică al lumii. Prima sa ediție a avut loc în 1985 la inițiativa omului de afaceri brazilian Roberto Medina.

În cele nouă ediții ale sale, trei în Brazilia (1985, 1991 și 2001), patru în Portugalia (2004, 2006, 2008 și 2010) și două în Spania (2008 și 2010), Rock in Rio a strâns mai mult de 5 milioane de specatori care au aplaudat peste 650 de trupe.

Mesajul pe care festivalul încearcă să-l răspândească este acela de a uni lumea prin muzică - "suntem împreună şi acţiunile noastre mici de zi cu zi au un impact major asupra viitorului planetei".

Anul acesta, Rock in Rio Festival se întoarce în perioada 23 septembrie - 2 octombrie în orașul de unde a pornit, și anume Rio de Janeiro, cu un line-up de excepție. Sunt așteptate peste 80 de trupe și artiști, printre care cap de afiș sunt: Elton John, Katy Perry, Shakira, Red Hot Chili Peppers, Metallica, Guns n'Roses, Slipknot, Motorhead, Coldplay, Lenny Kravitz, Snow Patrol și Rihanna.

Detalii despre line-up-ul complet găsiți aici.

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalurile anului 2011!

Anul acesta se anunță bogat în festivaluri. Am extras lista celor mai importante evenimente de gen anuțate până acum. Nume...

Închide