Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Madame Hooligan deschide concertul Manu Chao

Publicat

pe

madame-hooligan
madame-hooligan

madame-hooliganMadame Hooligan va urca pe scenă în deschiderea concertului lui Manu Chao de pe 16 aprilie de la Sala Palatului. Spectacolul face parte din turneul de promovare al noului proiect "Manu Chao La Ventura".

Madame Hooligan s-a  inființat la initiațiva lui Radu Almășan la sfârșitul anului 2006 în Los Angeles. Primul single al trupei, "Freak the world", a ocupat timp de două luni prima poziție în clasamentul celui mai important post de radio dedicat muzicii indie rock din State Unite, fiind prezent și astăzi în playlist-urile posturilor de radio de peste ocean. Au urmat nenumărate concerte, “Antiheroes”- albumul de debut întâmpinat cu brațele deschide de public și critici, precum și decizia de a duce muzica lor peste ocean.

Pe 16 aprilie, Radu, Ben, Felix și Austin vor cânta pentru prima dată pe scena Sălii Palatului cu ocazia concertului Manu Chao La Ventura.

Biletele pot fi cumpătate de pe www.myticket.ro și în rețeaua magazinelor Diverta  la pretul de 108 lei, sumă la care se adaugă costul serviciilor de ticketing.

Trending