Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Lamb concertează în România!

Publicat

pe

Lamb
Lamb

Duo-ul britanic Lamb va concerta în acest an la cea de-a patra ediție a festivalului B’Estfest, programat pentru perioada 1-3 iulie 2011.

Lamb urmează să evolueze pe 2 iulie, în aceeași zi cu Asian Dub Foundation.
Lamb
Lamb, duo-ul de muzică electronică originar din Marea Britanie, înseamnă Andy Barlow și Lou Rhodes. Trupa a  adoptat un stil complex, o fuziune de trip hop și sonorități de jazz, cu influențe de dub, breaks, drum and bass, ce i-a garantat succesul încă de la primul album, Lamb, lansat în 1996.

"Górecki", cea mai cunoscută piesă a lor, este inspirată din The Symphony of Sorrowful Songs a lui Henryk Górecki și a fost inclusă în campaniile publicitare ale unui brand de bere si pe coloana sonora a jocului video Tomb Raider: Underworld precum și a filmului "I Still Know What You Did Last Summer".

După 4 albume de studio, Lamb (1996), Fear of Fours(1999), What Sound (2001), Between Darkness and Wonder (2003), 3 compilații de success Back to Mine: The Voodoo Sessions (2004), Best Kept Secrets: The Best of Lamb 1996-2004 (2004 ), Lamb Remixed (2005), nenumărate hit-uri precum "Gabriel", "B Line", "Softly" sau "Wonder" și o serie de concerte live, cei doi membrii au decis să se despartă în septembrie 2004, dedicându-se unor proiecte solo. În februarie 2009 cu ocazia festivalului The Big Chill, trupa s-a reunit, iar în decembrie 2010 au anunțat pregătirile pentru lansarea celui de-al cincilea album.

Vara aceasta, Lamb va concerta pentru prima oara si in Romania, in cadrul B’ESTFEST, pe data 2 iulie, in cea de-a doua zi a festivalului.

Trending