Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Kings of Leon, Coldplay și Korn la Rock im Park 2011!

Publicat

pe

rock im park
rock im park

Rock im Park 2011 se va desfășura în perioada 3-5 iunie la Nürnberg, Germania. Trupe ca Kings of Leon, Hurts, In Flames, Rob Zombie, Coldplay, Korn, System of a Down, White Lies, The Killers, Mastodon, Volbeat vor urca pe scena festivalului.

Prima ediţie a evenimentului a avut loc în 1995, iar de atunci, sute de trupe renumite au urcat pe scena din Nürnberg. De la an la an, biletele se vând tot mai repede, astfel încât stocul ajunge să fie epuizat chiar şi cu câteva luni în avans.

Pentru cei care merg cu maşina proprie, cu rulota sau motocicleta, parcarea şi securitatea sunt asigurate în zone diferite ale campusului, bine semnalizate. Pentru cei care sosesc cu trenul, organizatorii au pus la dispoziţie un sistem de transport special doar pentru participanţii la festival. Ca alternative de cazare, organizatorii recomandă pe site-ul oficial, pensiuni şi hoteluri din Nürnberg, cu acces facil la sistemul de transport.

Biletul pentru un abonament de 3 zile costă 164€ şi poate fi achiziţionat online de pe eventim.ro.

Dacă nu ajungeţi în Nürnberg, mergeţi în Nürburgring, la “fratele geamăn” din vest al Rock im Park, festivalul Rock am Ring. Are loc în aceeași perioadă, pe scenă vor fi aceleaşi formaţii, preţul biletelor este acelaşi, singura diferenţă va consta în programul diferit al zilelor de concerte.
rock im park

via iconcert.ro

Trending