Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Hadouken! la B'EstFest 2011!

Publicat

pe

Hadouken!
Hadouken!

Hadouken!Confirmările se ţin lanţ pentru ediţia din anul acesta a festivalului B’Estfest. După Skunk Anansie, Pendulum, Asian Dub Foundation, Flogging Molly şi House of Pain, astăzi organizatorii au mai adăugat un nume pe afișul B’EstFest 2011. Este vorba de trupa new-rave Hadouken!.

Trupa a apărut în 2006 în Leeds la iniţiativa lui James Smith. Din formula iniţială au mai făcut parte şi Alice Spooner (sintetizator), Daniel “Pilau” Rice (chitară) şi Nick Rice (tobe), cărora în decembrie 2006 li s-a alăturat Christopher Purcell (chitară bass).

După ce “That Boy That Girl” a fost difuzată  în 2007 la BBC Radio 1 de către Mike Skinner de la The Streets, trupa cunoaște o explozie de popularitate pe internet. Piesa a fost numită de editorii revistei NME (New Musical Express) din Marea Britanie ca fiind “genială”, iar trupa a primit o mulţime de recenzii pozitive din partea criticilor muzicali.

“Music for an Accelerated Culture” (2008) şi “For the Masses” (2010) sunt cele două albume cu care Hadouken! îşi aduc show-ul exploziv pe scena B’EstFest 2011. Trupa va cânta în ultima zi a festivalului ce va avea loc între 1 şi 3 iulie 2011 la B’EstFest Park (zona Pipera Tunari), la doar 10 minute distanță de Casa Presei Libere.

 

Trending